Corona BM – Предимства

Управление на всички бизнес процеси и информация чрез една интегрирана система – подобрена оперативна ефективност, намалена цена и време за внедряване и поддръжка.

Цялостен поглед над всички аспекти на Вашия бизнес по всяко време, от всякъде – независимо дали сте в офиса или на път, цялата информация е на Ваше разположение в реално време.

Разработен по Националните счетоводни стандарти – за разлика от повечето чужди продукти, Corona BM® е съобразен с националното законодателство.

Corona BM® е български софтуерен продукт, но е проектиран и разработен в съответствие със световните тенденции за изграждане на решения от тип ERP. Избирайки Corona BM®, получавате модерно решение, притежаващо качествата на водещите в света системи за управление на бизнеса на изключително достъпна цена.

Възможност за избор на начин на ползване – в хардуерната инфраструктура на компанията /in-house/, или като услуга /SaaS/ на сървърите на Corona Soft, което значително намалява разходите и времето за внедряване и започване на работа.

Адаптивност – можете да настроите Corona BM® според спецификата и нуждите на вашия бизнес.

Висока производителност – системата е проектирана и разработена със съвременни високотехнологични средства, позволяващи поддръжка и обработка на големи обеми информация. Можете да създадете номенклатура с хиляди артикули, да издадете стотици хиляди търговски, складови, платежни и счетоводни документи. Няма да забележите никакво забавяне дори ако работят едновременно всички ваши служители.

Възможност за разработка на функционалности по поръчка – екипа на Corona Soft е винаги готов да отговори на Вашите индивидуални нужди.

Многоплатформеност –Corona BM® може да се инсталира на всички популярни oперационни системи –Windows, MAC OS X, Linux. Ако изберете безплатната операционна система Linux, ще постигнете значително по-ниска крайна цена на внедряване.