За нас

Corona Soft е софтуерна компания, специализирана в разработка, внедравяне и поддръжка на високотехнологични и иновативни продукти и решения в областта на търговията, счетоводството и финансиите. Предлаганите от нас услуги обхващат целия жизнен цикъл на продукта или решението .

Нашите клиенти получават съчетание от задълбочени знания в областта на управление на бизнес процесите и високотехнологични умения.

Corona Soft е експерт в проектирането и разработката на съвременни web, desktop и mobile приложения, които отговарят напълно на специфичните изисквания на клиентите ни.

Нашата мисия

Corona Soft поставя като своя мисия да осигури качествени, надежни и достъпни решения на своите клиенти. Наша основна цел е изграждането на дългосрочно сътрудничество с партньорите ни.

Нашият екип

За да отговори на нуждите на своите клиенти, Corona Soft разполага с висококвалифицирани софтуерни  инженери, бизнес анализатори, проектанти и тестери. Екипа се състои както от млади и енергични хора, така и от специалисти с дългогодишен опит. Нашите професионалисти постоянно трупат опит и знания.